Pirkumu grozs

gab. - 0,00 €

Pirkumu grozs ir tukšs

Summa: 0,00 €
Piegāde / Noteikumi

Privatuma politika

Privātā politika www.toysale.lv

Šī Privātā politika:
• paskaidro, ko mēs darām ar klienta* un/vai pircēja personas datiem;
• paskaidro, kā mēs vācam, izmantojam un aizsargājam klienta un/vai pircēja personas datus;
• palīdz klientam un/vai pircējam saprast, kā tiek vākti un izmantoti viņa personas dati, kā arī kādas tiesības ir klientam
un/vai pircējam saistībā ar saviem personas datiem.\

* Par SIA „Alinej” klientu sauc personu, kas ar vai bez pirkuma veikšanas ir reģistrējusies par klientu
interneta vai mazumtirdzniecības veikalā .


1. Vispārīgie noteikumi

Datu pārzinis ir SIA „Alinej”, reģistrācijas numurs 40103594916 , jur. adrese: Zeltrītu 22-3, Mārupe,
Mārupes nov., LV-2167.
Apstrādājot klienta un/vai pircēja personas datus, SIA „Alinej” ievēro Latvijas un Eiropas Savienības
tiesību aktus.

Visi SIA „Alinej” rīcībā esošie klienta un/vai pircēja personas dati ir savākti tieši no pircēja un/vai klienta.

Mēs izmantojam klienta un/vai pircēja personas datus tādos nolūkos, kādos SIA „Alinej” ir savākusi šos
datus, un tādā apjomā, kāds nepieciešams šo nolūku sasniegšanai. Ja personas datu vākšanas nolūks ir
sasniegts, mēs izdzēšam liekos personas datus šādi:

a) klienta kartes datus, kad ir pagājuši 7 gadi kopš datu vākšanas;
b) interneta veikala lietotāja konta datus, kad ir pagājuši 7 gadi kopš datu vākšanas;
c) pircēja personas datus mēs dzēšam, kad ir pagājuši septiņi gadi kopš pirkuma veikšanas

SIA „Alinej” jebkurā laikā var mainīt Konfidencialitātes politiku saskaņā ar personas datu aizsardzības
prasībām.

2. Personas datu apstrāde tiešās tirgvedības nolūkos

a) SIA „Alinej” klientam un/vai pircējam ir iespēja pieslēgties tiešās tirgvedības piedāvājumiem.
b) Tiešās tirgvedības kanāli ir īsziņas, e-vēstules un pasts.
c) Tiešās tirgvedības nolūkos SIA „Alinej” saskaņā ar personas datu aizsardzības prasībām izpauž
klienta personas datus tiešās tirgvedības pakalpojumu sniedzējiem.
d) SIA „Alinej” klients un/vai pircējs brīvprātīgi piekrīt savu personas datu apstrādei tiešās
tirgvedības nolūkos.
e) Klients un/vai pircējs sniedz piekrišanu tiešajai tirgvedībai, pievienojot vajadzīgās atzīmes
piekrišanas sadaļā.
f) Klients un/vai pircējs brīvprātīgi piekrīt personas datu apstrādei tiešās tirgvedības nolūkos, kad
reģistrējas par interneta veikala lietotāju, kad veic pirkumu interneta veikalā, kad aizpilda vajadzīgos
laukus, apmeklējot interneta veikala mājaslapu, vai kad mazumtirdzniecības veikalā aizpilda vajadzīgos
laukus klienta kartes reģistrācijas veidlapā.
g) SIA „Alinej” izpauž pircēja un/vai klienta personas datus sadarbības partneriem, kas sniedz tiešās
tirgvedības pakalpojumus.
h) Klientam un/vai pircējam ir tiesības jebkurā laikā atsaukt piekrišanu personas datu apstrādei
tiešās tirgvedības nolūkos, taču tas neietekmē līdzšinējo personas datu apstrādi, kas pamatojās uz
klienta un/vai pircēja iepriekšējo piekrišanu.
i) Personas datu apstrāde tiešās tirgvedības nolūkos tiek izbeigta, kad klients un/vai pircējs atsauc
piekrišanu personas datu apstrādei.
j) Pamatojoties uz savām leģitīmajām interesēm, SIA „Alinej” interneta veikals izmanto informācijas
tehnoloģiju risinājumus, kas ļauj nosūtīt klientam un/vai pircējam personiskus piedāvājumus.

3. Pircēja personas datu apstrāde pirkšanas un pārdošanas līguma izpildes nolūkā

a) Lai noslēgtu pirkšanas un pārdošanas līgumu, no pircēja tiek vākti personas dati.
b) Lai noslēgtu pirkšanas un pārdošanas līgumu, no pircēja ir jāsavāc šādi personas dati: vārds un
uzvārds, tālruņa numurs, e-pasta adrese un adrese preces piegādei, izmantojot kurjera pakalpojumus.
c) SIA „Alinej” var izpaust trešiem līgumpartneriem (sūtījumu transportēšanas / kurjera / tiešās
tirgvedības pakalpojumu sniedzējiem) pircēja personas datus, kas ir savākti saskaņā ar pirkšanas un
pārdošanas līgumu.
d) Pamatojoties uz likumu „Par grāmatvedību”, pircēja personas dati, kas ir savākti, noslēdzot
pirkšanas un pārdošanas līgumu, tiek glabāti septiņus gadus.

4. Klienta un pircēja tiesības

SIA „Alinej” ir svarīgas klienta un/vai pircēja tiesības, tāpēc tālāk mēs sniegsim pārskatu par visām klienta
un pircēja tiesībām saistībā ar saviem personas datiem.

Klientam un pircējam ir šādas tiesības:
a) klients un/vai pircējs jebkurā laikā var sazināties ar SIA „Alinej”, lai saņemtu piekļuvi saviem
datiem;
b) klientam un/vai pircējam jebkurā laikā ir tiesības sazināties ar SIA „Alinej”, lai atjauninātu savus
mainītos personas datus;
c) klients un/vai pircējs var lūgt SIA „Alinej” izdzēst viņa personas datus (tiesības tikt aizmirstam);
d) klients un/vai pircējs var lūgt SIA „Alinej” ierobežot savu personas datu apstrādi vai iebilst pret
personas datu apstrādi;
e) klients var lūgt SIA „Alinej” pārnest viņa personas datus cita datu pārziņa rīcībā;
f) saistībā ar personas datu apstrādi SIA „linej” klientam un/vai pircējam ir tiesības iesniegt sūdzību
Datu valsts inspekcijā.

5. Klienta un/vai pircēja personas datu izpaušana

SIA „Alinej” izpauž klienta un/vai pircēja personas datus šādām trešām pusēm:

a) pamatojoties uz līgumu, transporta vai kurjera pakalpojumu sniedzējiem;
b) pamatojoties uz piekrišanu, tiešās tirgvedības pakalpojumu sniedzējiem;
c) lai izpildītu juridiskos pienākumus, grāmatvedības pakalpojumu sniedzējam;
d) pamatojoties uz līgumu, informācijas tehnoloģiju pakalpojumu sniedzējiem;
e) lai izpildītu citus juridiskos pienākumus.

6. Integrēta datu aizsardzība un datu aizsardzība pēc noklusējuma

a) Lai nodrošinātu klienta un/vai pircēja personas datu augstu drošību, SIA „Alinej” veic visus
atbilstīgos tehniskos un organizatoriskos pasākumus, lai nodrošinātu personas datu aizsardzību.
b) SIA „Alinej” nodrošina, ka organizācijā izmantotās informācijas sistēmas, citas tehnoloģijas un
darba sistēmas ir izveidotas, ievērojot atbilstīgus un mūsdienīgus drošības pasākumus, kas ir
nepieciešami personas datu drošai apstrādei.
c) Visi klienta un/vai pircēja personas dati, kas tiek savākti SIA „Alinej” interneta veikala apmeklējumu
un pirkumu veikšanas laikā, tiek uzskatīti par konfidenciālu informāciju. Šifrēts datu pārsūtīšanas kanāls
uz bankām nodrošina personas, kas veic pirkumu, personas datu un bankas rekvizītu drošību.


www.toysale.lv - interneta veikals bērniem un pieaugušajiem
toysale@inbox.lv (Darba dienās 9:00 - 17:00)

Atrodi ToySale veikalu ar navigāciju vai zvani